A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Bijeenkomst voor naasten van mensen met NAH op 6 juni

18-05-2016

Op maandagavond 6 juni organiseren Sensire, Siza, Zozijn Op Pad, VIT hulp bij mantelzorg en het Slingeland Ziekenhuis een bijeenkomst voor naasten van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).  Met als thema: Leven met NAH: van verwarring naar houvast.

In je kracht komen is tegenwoordig een veelgehoorde slogan. Is dit haalbaar voor mensen met NAH en welke vaardigheden zijn nodig om in je kracht te komen? Wat betekent deze slogan voor naasten van mensen met NAH? De avond start met een inleiding van Petra Boolman. Zij is zelf getroffen door NAH en schrijfster van twee boeken over NAH. Haar presentatie zal over haar gang van letsel, naar huidig functioneren gaan. Hans van Dam, deskundige op het gebeid van NAH,  zal n.a.v. haar verhaal verder ingaan op dit thema.  Hoe kunnen de gevolgen van het hersenletsel de eigen kracht in de weg staan. Wat betekent deze ontwikkeling in de zorg voor de naasten?

Naast het informatieve deel is er ook ruimte om vragen  te stellen en ervaringen te delen. De bijeenkomst vindt plaats in het Auditorium van het Slingeland Ziekenhuis aan de Kruisbergseweg 25 in Doetinchem. Heeft u interesse om deze bijeenkomst bij te wonen? Dan kunt u zich aanmelden  tot  1 juni. Dit kan telefonisch via 06-22872773 of via mail leonie.derksen@siza.nl of m.reijntjes@sensire.nl 

De themabijeenkomst is alleen bedoelt voor naasten van mensen met NAH en niet voor getroffenen zelf.