A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Seniorenbeurs Oldershove Wehl

14-03-2013

Op zaterdag 23 maart 2013 wordt in Wehl voor het eerst een seniorenbeurs georganiseerd van 10.00 tot 15.00 uur in het woonzorgcomplex Oldershove,  Raadhuisplein 100. Een informatieve beurs voor iedereen die meer wil weten over wonen en zorg en tevens geïnteresseerd is in het complex Oldershove en zijn activiteiten.

Er komt een moment waarop men gaat uitkijken naar een andere woning, zoals bijvoorbeeld een woonzorgappartement. Dit hoeft niet per definitie te betekenen dat men zorgbehoevend moet zijn. Het kan ook zijn dat de huidige woning te groot is. Waar kan men terecht? Wat kan men doen? Hoe zit het met de zorgverlening? En wat is de juiste leeftijd voor een  woonzorgappartement? Kortom, een heleboel vragen!
Om antwoord te krijgen op die vragen en eens te zien hoe een huur- en/of koopappartement in Oldershove eruitziet organiseert woningstichting WSD samen met Sensire een seniorenbeurs.

Op deze beurs is informatie te verkrijgen over het inschrijven als woningzoekende, reageren op woningen en het inkopen van zorg. Ook kan men die dag een kijkje nemen op diverse afdelingen van Sensire zoals dagverzorging. Sensire wijkzorg en Kruiswerk Sensire zullen aanwezig zij om vragen te beantwoorden. Daarnaast kan men zien hoeveel en welke activiteiten er georganiseerd worden binnen Oldershove, zoals een internetcursus of het maken van kaarten en/of bloemstukjes. Tevens bestaat de mogelijkheid om onder het genot van een kopje koffie in het restaurant te luisteren naar het smartlappenkoor “Tijdloos”. Zij zullen van 11.00 tot 13.00 uur een optreden verzorgen. Ook zullen er verschillende organisaties aanwezig zijn die informatie kunnen geven over hulpmiddelen, uiterlijke verzorging en vrije tijd gericht op de doelgroep senioren vanaf 55 jaar. Denk hierbij aan scootmobielen, elektrische fietsen, taxivoorzieningen, mode, hoortoestellen, uitstapjes en nog veel meer. Kom gerust een kijkje nemen en neem kinderen en/of kleinkinderen gezellig mee. Er is voor een ieder wat te beleven.