A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg bij u thuis

thuiszorg Achterhoek

Links naar handige pagina's

Ruzie maken met je partner
Artikel op www.oudersvannu.nl over ruzie maken in je relatie en tijdens de zwangerschap. Ze geven goede tips om op een goede manier de ruzie op te lossen. 

www.vooreenveiligthuis.nl
Heb je te maken met geweld, direct of indirect? Je kunt er iets tegen doen, hoe moeilijk dat soms ook is. Via deze website van Rijksoverheid.nl kun je kijken waar je hulp en advies kunt krijgen. Klik hier voor een Steunpunt Huiselijk Geweld in Gelderland. 

www.moviera.nl
Moviera biedt informatie, hulp en advies aan iedereen die te maken heeft met huiselijk geweld. Niet alleen aan slachtoffers (vrouw of man), maar ook aan plegers, getuigen en omstanders en aan mensen die in hun werk met huiselijk geweld te maken krijgen.

www.amk-nederland.nl
Het AMK is er voor iedereen die met zorgen en vragen over kindermishandeling rondloopt.

www.kindermishandeling.nl/
Website voor kinderen van het Nederlands Jeugd Instituut over kindermishandeling.

www.seksueelgeweld.nl
Een website voor slachtoffers van seksueel geweld en de mensen om hen heen. Doelstelling van deze website is het toegankelijk maken van hulp en lotgenotencontact. 

www.lotgenoten.nl
Website van Stichting Lotgenotencontact. De Stichting Lotgenotencontact heeft ten doel het met elkaar in contact brengen van lotgenoten.Een lotgenoot is iemand die door lichamelijke, psychische of sociale oorzaak in een niet zelf gekozen situatie zit en die behoefte heeft op basis van wederkerigheid de ervaringen met een ander te delen.

http://kindermishandeling.hetklokhuis.nl/
Speciale klokhuis pagina over kindermishandeling. Bekijk onder andere de vier afleveringen op de website.