A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Maaltijdservice, een heerlijke uitkomst

Bent u niet in staat om zelf te koken en er is ook thuis niemand die dat voor u kan doen? Of heeft u het gewoon erg druk en geen tijd of zin om in de keuken te staan? De maaltijdservice van Sensire biedt uitkomst. U eet lekker en gezond.

Maaltijdservice; eten wat en wanneer u wilt
Het voordeel van de maaltijdservice is dat u niet aan een bepaalde tijd gebonden bent. U kunt aan tafel wanneer u dat schikt. U verwarmt de maaltijd enkele minuten in de magnetron en binnen een handomdraai zit u te genieten van een smakelijke, warme maaltijd. Aan de hand van de bestellijst kunt u zelf uw maaltijd samenstellen. Behalve dat u kunt kiezen uit verschillende soorten groenten, aardappelgerechten of rijst, bestaat de mogelijkheid een extra portie groente of aardappelen te bestellen. De maaltijden variëren van de traditionele Achterhoekse pot tot gerechten met rijst en spaghetti; dus voor elk wat wils. Ook vegetarische, vetarme en cholesterolarme maaltijden worden met plezier voor u bereid.

Kwaliteit en smaak
U kunt koelverse- en diepvries maaltijden bestellen. Bij koelvers worden de maaltijden op de traditionele wijze gekookt en vervolgens snel afgekoeld. Door het snelle koelen zijn de maaltijden langer houdbaar en blijven smaak en voedingswaarde optimaal bewaard. In de koelkast zijn de maaltijden minimaal een week houdbaar. De maaltijden worden met een koelwagen bij u aan huis bezorgd. Het enige wat u hoeft te doen is wekelijks de bestellijst invullen en hierop uw keuze aangeven. Als u geen magnetron heeft, dan kunt u deze via ons huren.

Wat zijn de kosten?
Koelvers maaltijden: vanaf € 5,25
Vriesvers maaltijden: vanaf € 3,95
Bezorgkosten: € 2,25 per bezorging
Magnetron: € 5,50 per maand
(Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW)

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de maaltijdservice via ons algemene telefoonnummer 0900 - 88 56.