A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Assertiviteitstraining voor inwoners uit de gemeente Bronckhorst

25-09-2014

Met ingang van 15 oktober 2014 organiseert Sensire maatschappelijk werk wederom een assertiviteitstraining voor inwoners uit de gemeente Bronckhorst. Tijdens deze training leert men beter voor zichzelf op te komen.

Voor wie?
De training is bedoeld voor mensen vanaf 18 jaar die: het bijvoorbeeld moeilijk vinden contacten te leggen en te onderhouden; vaak ‘ja’ zeggen terwijl men ‘nee’ bedoelt; complimenten wegwuiven, omdat men denkt dat de ander het niet echt meent; last hebben van piekergedachten; het moeilijk vinden om kritiek te krijgen of te geven; de mening van anderen belangrijker vinden dan de eigen mening; men ruzie wil vermijden voor de lieve vrede. Wie zich hierin kan vinden en dit gedrag wil veranderen, kan deelnemen aan deze assertiviteitsgroep.

Inhoud van de training
Tijdens de training wordt onder andere aandacht besteed aan: contacten leggen; nee zeggen; omgaan met schuldgevoelens; omgaan met kritiek; omgaan met complimenten; niet meer over zich heen te laten lopen en voor de eigen mening uit te komen; het aanleren van een andere manier van denken.

Wanneer is de training
De groep komt 4 keer bijeen van 9.00 tot 10.30 uur. De eerste bijeenkomst is op woensdagochtend 15 oktober 2014, in het gebouw van Sensire aan de Sarinkkamp 5-A te Hengelo. De kosten voor de training bedragen in totaal € 20- per persoon, ontheffing is mogelijk. Vooraf vindt er een informatiegesprek plaats met de begeleider.

Meer weten?
Voor informatie of aanmelding kan men contact opnemen met Jolanda Schaaf,  maatschappelijk werker van Sensire team Bronckhorst. Jolanda Schaaf is te bereiken via telefoonnr. 0314 - 35 67 35 of via e-mail: j.schaaf@sensire.nl of www.sensiremaatschappelijkwerk.nl