A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Bewoners Sensire De Wehme verhuisd

02-03-2015

Februari zijn de laatste bewoners van Sensire De Wehme verhuisd naar de nieuwe woningen op Het Wehmepark in Vorden. 

Bewoners met en zonder een indicatie kunnen terecht op het Wehmepark. Afhankelijk van de mate waarin iemand zorg krijgt, huurt de bewoner zelf een appartement of huurt Sensire voor de bewoner een appartement. De verhuur wordt gedaan door ProWonen en de zorg wordt geleverd door Sensire.

Werkwijze dagelijks leven
Op Het Wehmepark woont men zelfstandig in een ruime woning, waar nodig krijgt men de afgesproken ondersteuning en zorg. Net als in de thuiszorg. In principe kan aan alle zorgvragen worden voldaan zoals: één keer per dag zorg voor het aantrekken van steunkousen of meerdere malen per dag zorg voor mensen met een verpleeghuisindicatie. 

Verbinding met de omgeving
Het Wehmepark kent een open relatie met de omliggende wijk. Bewoners en klanten kunnen elkaar ontmoeten, deelnemen aan activiteiten en participeren in het verenigingsleven in de wijk. 
Een voorbeeld is de ontmoetingsruimte die in de eerste helft van dit jaar wordt vervangen door nieuwbouw. De ideeën voor het gebruik van de ontmoetingsruimte worden binnenkort samen met de bewoners, familie en vrijwilligers verder uitgewerkt. De opzet is om een levendige ontmoetingsplek te creëren. 

Meer informatie
Voor meer informatie over Het Wehmepark en de zorg die Sensire kan bieden, kan men contact opnemen met Johan Bobbink  Wijkverpleegkundige 06-13959551 of mail j.bobbink@sensire.nl.