A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Bijeenkomst voor naasten van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel

31-10-2016

Sensire, Siza, Zozijn Op Pad, VIT hulp bij mantelzorg en het Slingeland Ziekenhuis organiseren een bijeenkomst voor naasten van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) op maandagavond 14 november. Rouw en verlies staan op deze avond centraal. De bijeenkomst vindt plaats in het Auditorium van het Slingeland Ziekenhuis aan de Kruisbergseweg 25 in Doetinchem en begint om 20:00 uur.

Na hersenletsel is er altijd sprake van rouw en verlies voor de persoon met NAH en de naasten. Vaak wordt dit verlies door de omgeving niet herkent en daardoor ook door de persoon met NAH en zijn of haar naasten niet.  

De avond wordt geleid door Leonie Derksen. Zij is werkzaam als coach en docent. Door de ervaringen in haar werk en in haar privé leven is zij zich steeds meer gaan richten op het thema rouw en verlies. Met name als het gaat over dat wat anders is dan rouwen bij overlijden. Op deze avond zal ze iets vertellen over rouw in het algemeen en ook over het rouwen als het gaat om levend verlies.

Naast het informatieve deel is er ook ruimte om vragen te stellen en ervaringen met elkaar te delen.

Heeft u interesse om deze bijeenkomst bij te wonen? Dan kunt u zich aanmelden tot 10 november. Dit kan telefonisch via 06-22872773 of via mail leonie.derksen@siza.nl of m.reijntjes@sensire.nl  
De themabijeenkomst is alleen bedoeld voor naasten van mensen met NAH en niet voor getroffenen zelf.