A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Budgetbegeleiding bij Sensire maatschappelijk werk

21-03-2013

Door een reeks van gebeurtenissen kan het gebeuren dat men in de financiële problemen komt. Denk aan een echtscheiding, ontslag, ziekte, het verlies van een dierbare of de grip kwijt raken op geldzaken en er zijn schulden. Zeker de huidige tijden zijn voor veel mensen onzeker. Er zijn veel mensen die met de vraag rondlopen: Hoe ga ik het allemaal financieel redden en regelen? Hoe houd ik het overzicht?

Budgetbegeleiding kan helpen
Naast een gezonde financiële situatie wil de budgetbegeleider ook ondersteunen bij het ontwikkelen van een levensstijl die hierbij past. Een budgetplan met daarin een overzicht van de inkomsten en uitgaven helpt om grip te krijgen op de financiën. Op deze manier is het mogelijk om een werkbare huishoudadministratie op te zetten. Geen inzicht en overzicht over de eigen geldzaken en betalingsachterstanden levert stress op, dit kan zorgen voor slapeloze nachten en veelvuldig piekeren.

Online hulpverlening in combinatie met gebruikelijke hulpverlening
Sensire is dit jaar begonnen met het aanbieden van online hulpverlening in combinatie met het gebruikelijke (spreekkamer of huisbezoek) aanbod. Het online aabod en het gebruikelijke aanbod wisselen elkaar af en versterken elkaar. Budgetbegeleiding van het maatschappelijk werk wordt hierdoor beter bereikbaar. Vragen kunnen op elk moment van de dag gesteld worden, anoniem en vanuit elke plek die een klant kiest. Dit kan online, in de spreekkamer, bij iemand thuis of een combinatie van deze drie zijn.

Het online aanbod gaat via Klik voor Hulp in een veilige omgeving waarbij gebruik kan worden gemaakt van een forum, veelgestelde vragen, de mail en chat.

Meer informatie
Bij Sensire staat de wens van de klant centraal, daarom hebben klanten de keuze op welke manier zij ondersteuning willen ontvangen. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Sensire maatschappelijk werk via 0900-6228724 of online via www.klikvoorhulp.nl. Ook kan men kijken op www.sensire.nl, facebook.com/budgetcoach.sensire of een tweet sturen naar @Friedsbudget.