A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Buurten bij Sensire het Weerdje

06-06-2013

Op zaterdag 1 juni jl. werden de bewoners en medewerkers van woonzorgcentrum Sensire het Weerdje in Doetinchem verrast door hun buren. Bewoners van de Burgemeester de Bruijnstraat, Weerdjeslaan en een stuk Dichterseweg hebben hen een gezellige middag aangeboden onder het motto: Buurten bij de Buren! De buren hebben deze gezellige middag voor het Weerdje georganiseerd, omdat het woonzorgcentrum dit jaar haar 40e verjaardag viert.

“We willen de buurt graag heel erg bedanken voor de prachtige middag!” aldus Marjo van de Veen van het Weerdje, “De bewoners vonden het heel gezellig. De buren hadden voor de gelegenheid een koor gevormd en ze werden begeleid met accordeon en mondharmonica. Alle bewoners kregen een kleinigheidje en de activiteitenbegeleiding van het Weerdje heeft nog een geldbedrag gekregen om aan de bewoners te besteden. Geweldig!”

Festiviteiten 40 jaar het Weerdje
Deze middag is er één in een reeks van festiviteiten die worden georganiseerd in het kader van het 40-jarig bestaan van verzorgingshuis Sensire het Weerdje in Doetinchem. Zo was op 29 mei jongstleden Wieteke van Dort te gast. Zij vermaakte de bewoners met leuke liedjes en met haar typetje ‘Tante Lien’. En op 21 juni aanstaande wordt er een zomermarkt georganiseerd voor familie, buren en andere geïnteresseerden.

Afbeelding: bUURTEN BIJ DE BUREN