A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Collega Jolanda Luimes in SBS 6 programma Samen Sterk

14-02-2017

Mantelzorg Award
Afgelopen weekend was op SBS 6 de uitzending van Samen Sterk te zien. Onze collega Jolanda Luimes was voorgedragen door Ina de dochter van mevrouw Wentink.  Klik 
hier of op de afbeelding om het filmpje te bekijken.

Jolanda Luimes, collega van wijkzorg in Gendringen, is door de dochter/mantelzorger van een klant genomineerd voor de Mantelzorg Award. Een mantelzorger kon iemand nomineren als zij steun heeft ervaren van iemand in zijn of haar omgeving. Meestal wordt daarvoor een buurvrouw of familielid voorgedragen. Maar bij de klant van Jolanda vond de mantelzorger dat zij enorm goed ondersteund wordt door Jolanda. Daarom heeft zij Jolanda voorgedragen. SBS6 liet ons weten dat Jolanda de enige genomineerde professional was die bij mensen thuis werkt. Dit vonden zij zo bijzonder dat ze er, ondanks dat Jolanda niet bij de laatste genomineerden hoorde, toch een opname van wilden maken voor het programma “Samen Sterk”.

We zijn trots op Jolanda omdat zij zo duidelijk heeft laten zien dat medewerkers van Sensire er ook zeker voor de mantelzorgers zijn. Een mooi voorbeeld van hoe wij naar de zorg voor onze klanten kijken.

Link: href=
Jolanda en mevrouw Wentink