A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

De wijkverpleegkundige van Sensire geeft persoonlijk advies in Varsseveld en omstreken

20-03-2015

Al meer dan 60 jaar is Sensire in de Achterhoek actief op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn. Sensire biedt thuiszorg in Oost-Gelderland, ook is er een wijkteam in Varsseveld, Westendorp, Heelweg, Sinderen en Breedenbroek. Hier biedt Sensire naast verzorging en verpleging (thuiszorg) mogelijkheden om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Denk bijvoorbeeld aan wondzorg, spuiten, sondevoeding en terminale zorg. Voor elke vraag kan men bij Sensire terecht.

Het wijkteam
Het wijkteam bestaat uit vakmensen, die zich met hart en ziel inspannen voor mensen die zorg nodig hebben, dichtbij en om de hoek. Met achter dat wijkteam een deskundige en betrouwbare organisatie. De mensen in het team hebben al jarenlang goede contacten met huisartsen en ziekenhuizen, zodat zorg snel geregeld is.

Het is een wijkteam van zeer betrokken mensen. Dat betekent dat klanten zoveel mogelijk dezelfde gezichten zien en dezelfde personen aan de telefoon krijgen. Sensire is 24 uur per dag bereikbaar voor verpleegkundige zorg en informatie. Ook in de nacht en bij alarmering, juist dat zijn de momenten waar het vaak op een snelle en alerte reactie aankomt. Sensire regelt veel, zodat de zorg waar behoefte aan is snel geregeld wordt.

Ook complexe verpleegkundige zorg
Als enige organisatie in de Achterhoek heeft Sensire een speciaal team dat is bevoegd voor alle verpleegtechnische handelingen bij mensen thuis, zoals infusen en dialyse. Dat is zorg die men anders in het ziekenhuis of woonzorgcentrum zou ontvangen, maar waarvoor men bij Sensire gewoon thuis kan blijven wonen.

Wijkverpleegkundigen voor elke vraag
Voor elke vraag op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn kan men bij Sensire terecht. De wijkverpleegkundigen Carline van Weelden, Annemiek Holders en Hanita Arentsen komen graag bij mensen langs voor een gratis persoonlijk advies. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 06-10 61 05 81 (Carline), 06 – 10 84 62 79 (Annemiek)  en 06-10 53 17 52 (Hanita). Via telefoonnummer 0900-88 56 en www.sensire.nl is Sensire 24 uur per dag bereikbaar. 

Onderschrift foto: (van links naar rechts):
Jet Buizert, Melanie Spiek, Robbie Ursinus, Anja Verschoor, Yvonne Kuipers, Wendy Kwerreveld en Nienke Gregorowitsch

Afbeelding: 150320 Wijkteam Varsseveld