A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Demonstratie gebruiksvriendelijke computer met aanraakscherm bij Sensire Servicehuis

15-03-2012

Op dinsdag 27 maart 2012 vindt er in het Servicehuis in Vorden een demonstratiedag van computers plaats. Het zijn niet zomaar computers, maar zogenoemde SimTouch computers. Een eenvoudig bedienbare en veilige computer met full-HD aanraak-scherm, zeer geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in de voordelen van een computer, maar opziet tegen installatie, onderhoud en het risico van virussen. De thuiszorgwinkels laten op 27 maart zien dat dankzij de vooraf geïnstalleerde programma’s en een service abonnement het gebruik van de SimTouch  volledig zorgenvrij is.

Een computer die het gewoon altijd doet
De Sensire thuiszorgwinkels organiseren regelmatig demonstratiedagen voor allerlei hulpmiddelen. Dat er nu gekozen wordt voor een demonstratie van de SimTouch heeft alles te maken met de voordelen van dit systeem. De SimTouch is een eenvoudig te bedienen computer die werkt met een (full HD) aanraakscherm. Vooral voor mensen die nog nooit met een computer hebben gewerkt is het intuïtief om het beeldscherm aan te raken. SimPC heeft gezorgd voor eenvoudige bediening middels grote knoppen. Het is vrijwel onmogelijk om iets verkeerd te doen want alles wijst zichzelf. De SimTouch is helemaal aangepast op de onervaren computeraar. Zo is er een functie die e-mails kan voorlezen en is het heel eenvoudig om een videobericht te versturen naar bijvoorbeeld de (klein)kinderen. Op deze manier helpt de SimTouch om mensen uit een digitaal isolement te halen.
Dankzij een service abonnement hoeft de gebruiker niet meer om te kijken naar onderhoud, beveiliging of het maken van kopieën. Hij heeft gewoon een computer die het altijd doet, zonder ‘toeters en bellen’. De SimTouch is daardoor een uitstekende aanvulling op het uitgebreide assortiment comfortartikelen van de Sensire thuiszorgwinkels.

Inloopdemonstratie
Iedereen kan op dinsdag 27 maart tussen 10.00 en 16.00 uur binnen lopen bij het Sensire Servicehuis aan de Dorpsstraat 7 in Vorden om kennis te maken met de SimTouch. Aanmelden is niet nodig. Geïnteresseerden kunnen de mogelijkheden van deze gemakkelijke computer bekijken of zelf achter de SimTouch plaatsnemen om te ervaren hoe eenvoudig het is. Er zijn experts aanwezig die alle vragen kunnen beantwoorden.