A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Diëtist Sensire houdt spreekuur in Halle

13-05-2016
Afbeelding: Foto Renske 17-2-2015

Renske Diepenbroek - Apenhorst, diëtist bij Sensire, houdt één keer in de twee weken op dinsdagmiddag spreekuur in Halle, Dorpsstraat 85 (Dorpshuis “De Korenaar”). Hier kan men terecht met advies en ondersteuning op maat over dieet en voeding. Niet met een opgeheven vinger, maar met steun in de rug. Kortom; prettig en vertrouwd contact. Voor het maken van een afspraak kan men bellen naar 0900 – 34 38 435.

Iedere dag is er eten. Eten is onderdeel van ons leven en onze cultuur. Het is verbonden aan gezelligheid en smaak. En niet te vergeten, het is broodnodig om gezond te blijven en je lekker te voelen. Eigenlijk wil niemand hoeven nadenken over eten. Maar soms is dat wel nodig, bijvoorbeeld bij ziekte of wanneer het gewicht verandert (denk aan overgewicht, ondergewicht/ ondervoeding, diabetes mellitus, verhoogd cholesterolgehalte, verhoogde bloeddruk, prikkelbare darmsyndroom, COPD, kanker, etc.). Renske is dan de aangewezen persoon om mensen op weg te helpen en te begeleiden bij de nodige aanpassingen in de voeding.

Meer informatie
Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kan men bellen naar 0900 – 34 38 435, kijken op www.sensiredietisten.nl of mailen naar r.apenhorst@sensire.nl.