A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Een bijzondere traktatie voor bijzondere prestaties

13-10-2011
Bor Veen overhandigt apfelstrüdel aan medewerkers van team revalidatie
Bor Veen overhandigt apfelstrüdel aan medewerkers van team revalidatie

Op donderdag 13 oktober hebben alle medewerkers en bewoners van de woonzorgcentra van Sensire een speciale traktatie gehad. Zij werden allemaal getrakteerd op roomboter apfelstrüdel! Niemand minder dan onze eigen koks, hebben hun best gedaan om de allerlekkerste strüdel te maken. En dat is ze gelukt.

De bewoners en medewerkers kregen deze traktatie aangeboden door Bor Veen, manager wonen met zorg. “De afgelopen tijd is gebleken dat we hier met z’n allen op de goede weg zitten.” Aldus Bor, “Bewogen Bewegen begint zijn vruchten af te werpen. We hebben goed gescoord op medewerkertevredenheid, klanttevredenheid en de externe auditters waren onder de indruk van de zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid van de teams. We staan weer in de zwarte cijfers en het ziekteverzuim is ook aanzienlijk verlaagd. Ik wil deze successen graag samen met jullie vieren. Ik ben er hartstikke trots op!”

Midie Breman, verzorgende bij Het Weerdje: “We merken zelf dat het werk er steeds leuker op wordt, al gaat het niet altijd van een leien dakje. Het is toch een grote verandering om op de manier van Bewogen Bewegen te werken. Het is fijn dat onze inzet zo gewaardeerd wordt! Ik heb genoten van de apfelstrüdel!”