A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Een uniek kijkje achter de schermen Sensire zorg op afstand

17-01-2017
Afbeelding: MSC012

Stelt u zich voor. U heeft dag én nacht een professionele verpleegkundige in uw eigen huis tot uw beschikking, op het moment dat u daarvoor kiest, die volledig op de hoogte is van uw persoonlijke situatie. En aan wie u alles direct kunt vragen. Via uw telefoon, iPad of computer. Wij noemen dat zorg op afstand, ook wel e-health genoemd. Dat kan uw eigen wijkverpleegkundige zijn, maar ook een verpleegkundige van het medisch service center van Sensire in Varsseveld. Op een afstand dus, maar de zorg aan u is heel persoonlijk, op elk gewenst moment en in uw eigen huis.

Technologie vindt steeds beter zijn weg naar de woonkamer, zoals u ook in het bovenstaande voorbeeld leest. Wat betekent dit voor gezondheid, zorg of langer thuis wonen? Hoe maakt u zinvol gebruik van de technologische mogelijkheden? En wat is zorg op afstand of e-health nu precies? Om deze redenen organiseren het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en ECP | Platform voor de InformatieSamenleving de e-healthweek. Op 24 januari 2017 doet ook Sensire mee en opent zij haar deuren.  

Maak kennis met Sensire zorg op afstand
Beeldzorg via een iPad, personenalarmering via een alarmknop, of het op afstand regelen van de medicijninname. Allemaal mogelijkheden van zorg op afstand. Op 24 januari 2017 van 10.00 tot 12.00 uur kunt u tijdens een informatieve en vrije inloop kennismaken met deze diensten én meer. Ook krijgt u op deze ochtend een uniek kijkje achter de schermen van het medisch service center. Benieuwd of zorg op afstand iets voor u is? Vindt u het een veilig idee als uw ouders op afstand worden ondersteund? Of bent u gewoon nieuwsgierig? Dan zien we u 24 januari graag, Boterstraat 2 in Varsseveld.