A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Eetcafé Holle Bus in Gaanderen ontvangt 55 eenzame ouderen op kerstavond

28-12-2014

Op Kerstavond werd bij de Holle Bus in Gaanderen een kerstactiviteit voor eenzame ouderen met een ‘smalle beurs’ georganiseerd. Vijfenvijftig eenzame ouderen werden hiervoor door de Zonnebloem in samenwerking met Sensire uitgenodigd. Een prachtig initiatief van eigenaar Menno en zijn echtgenote Dorien ten Brinke die de hulp van de Doetinchemse Uitdaging inriepen om hun droom gerealiseerd te krijgen.

De genodigden werden hartelijk ontvangen door twee midwinterhoornblazers bij de ingang van de Holle Bus. Na een toespraak van de voorzitter van de Zonnebloem afdeling Gaanderen, werden de gasten getrakteerd op een 3-gangen-keuze menu en na afloop kregen de gasten een kerstroosje en een doosje chocolade. 

Een geweldig mooie match dankzij Jansen Foodservice Doetinchem, Vakslagerij Herman Eppink Winterswijk-Neede, ’t Vers’seveld Groente/Fruit/Rauwkost Varsseveld, Vishandel Wennekes ‘s –Heerenberg, Jos de Bakker Silvolde, Guido Pelgrim Fotografie Terborg, Rabobank, De Zonnebloem, Sensire en Dorien en Menno ten Brinke en het personeel van de Holle Bus Gaanderen. 
(Bron: Doetichemse Uitdaging)