A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Feestelijke verhuizing Sensire Aalten

17-01-2014

25 Januari 2014 verhuist Sensire van de Koeweide 2 naar de Nassaustraat 5 in Aalten. Dit moet uiteraard worden gevierd.

Onder begeleiding van dweilorkest De Bloaskoppe wordt om 14.30 uur de deur aan de Koeweide gesloten. In een gezellige optocht zullen de medewerkers en een aantal enthousiaste klanten vertrekken naar de nieuwe locatie. Alle klanten van Sensire wijkzorg in Aalten zijn geïnformeerd over de verhuizing, enkele tientallen hebben zich opgegeven om deel te nemen in de stoet. Klanten lopen mee met rollator, rolstoel of scootmobiel. Of ze rijden mee met hun eigen auto of 45 kilometerwagen. Sensire heeft ook voor een verassing gezorgd; sponsoren hebben een huifkar en limousine ter beschikking gesteld.

Aangekomen op de nieuwe locatie wordt een welkomstwoord verzorgd door wijkverpleegkundige Lisa Reiter. Vervolgens wordt door de oudste klant een lint doorgeknipt, met deze handeling is het nieuwe pand officieel geopend. Voor de deelnemers aan de optocht wacht binnen nog iets lekkers.

Meer informatie
Meer informatie over Sensire is te vinden op www.sensire.nl of telefonisch via 0900 – 88 56 (24 uur per dag, 10 ct/min).