A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Gezellig diner voor klanten en medewerkers Sensire

16-10-2015

Op 28, 29 en 30 september en 6 oktober 2015 hebben klanten en medewerkers van Sensire thuiszorg Hengelo-Keijenborg gezellig met elkaar kunnen eten. De avonden werden georganiseerd door vier teams van Sensire Hengelo-Keijenborg. De klanten konden genieten van het heerlijke eten dat was gekookt door verzorgenden en verpleegkundigen van Sensire.

Drie teams van Sensire Hengelo hebben gebruik gemaakt van de ruimte van de Protestantse Gemeente aan de Kerkstraat 15 in Hengelo, deze locatie wordt ook gebruikt voor de “Schoef moar an” maaltijden. Zes oktober werden de klanten van Sensire Keijenborg uitgenodigd door het team van Keijenborg in wijngaard “Um Den Olden Smid” in Velswijk. Eventuele partners van de klanten mochten ook mee eten. Op deze manier konden de mensen onder het eten gezellig met elkaar praten en contacten op doen.

De tafel was leuk gedekt met een bloemetje en een kaarsje voor de sfeer. Bij team Hengelo- Varssel speelde een accordeonist op de achtergrond een leuk deuntje. De klanten konden genieten van soep vooraf, een stamppot en een toetje na. Na afloop kreeg iedereen nog een kop koffie of thee aangeboden. De klanten hebben een kleine attentie aangeboden gekregen van Puur Natuur. Daarna ging iedereen weer tevreden naar huis.

Een reactie van een klant van Sensire was: “Het was heel gezellig en ik heb heerlijk gegeten”.

Vorig jaar werd dit etentje voor het eerst op deze manier georganiseerd door de thuiszorgteams van Sensire. Er waren toen zulke leuke reacties dat de teams van Hengelo- Keijenborg hebben besloten om deze activiteit dit jaar weer te organiseren.