A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Gratis personenalarmering Sensire dankzij donatie Groene Kruis

31-10-2013

Tijdens de Woongemak Beurs in het gemeentehuis van Bronckhorst op 26 oktober jl. heeft Sensire gratis personenalarmering uitgedeeld aan de bewoners uit de oude gemeente Hengelo. Deze gift werd mogelijk gemaakt door een donatie van stichting het Groene Kruis. Er zijn nog enkele gratis abonnementen beschikbaar. Mensen uit de oude gemeente Hengelo die zich voor 1 december 2013 aanmelden, maken nog kans op een gratis jaarabonnement. Bij deze actie geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Personenalarmering van Sensire
U kent vast wel de verhalen. Een alleenstaande, per ongeluk uitgegleden onder de douche en pas uren later gevonden. Uren van pijn, ongemak of nood en niemand binnen gehoorbereik. Daar moet niemand aan denken. Sensire biedt een veilige oplossing met personenalarmering. Een simpele druk op een knop is voldoende om meteen hulp in te schakelen.

Informatie en aanmelden
Aanmelden kan via het algemene telefoonnummer van Sensire 0900 – 88 56 (24 uur per dag, 10 ct/min), de wijkverpleegkundige neemt dan zo spoedig mogelijk contact op. Meer informatie over personenalarmering is hier te vinden.