A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Grote opkomst mini-symposium wondzorg

14-02-2014

Sensire heeft samen met Benu Apotheek een mini-symposium over wondzorg georganiseerd. Wat was er een grote opkomst! Aanwezig waren de huisartsen en hun assistenten uit de hele gemeente Voorst, praktijkondersteuners, apotheekmedewerkers en (wijk)verpleegkundigen van Sensire, Vérian en Trimenzo.

In de Vier Seizoenen werd een enthousiaste presentatie gehouden over wondverzorging door Agnes van Zandwijk, wondverpleegkundige bij Sensire, en haar collega's. Het komt steeds vaker voor dat complexe wondverzorging nodig is in de thuissituatie, waardoor een goede samenwerking belangrijk is tussen huisartsen, ziekenhuizen, apotheken en thuiszorg. Dit verbetert de zorg en bespaart kosten. Hierbij krijgt de iPad een steeds grotere rol en deze wordt bij Sensire al veel ingezet om klanten te begeleiden met de wondverzorging. Het was een geslaagde bijeenkomst met veel geïnteresseerde deelnemers. Waarbij ook veel aandacht is besteed aan de verschillende wonden en vele soorten verbandmateriaal.

Meer informatie
Meer informatie over Sensire is te vinden op www.sensire.nl of telefonisch via 0900 – 88 56 (24 uur per dag, 10 ct/min). Men kan ook altijd met vragen terecht bij de wijkverpleegkundige.

Afbeelding: 130214 foto mini-symposium
Druk bezocht mini-symposium wondzorg