A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Hulp bij Belastingaangifte 2016 zelf doen

06-04-2017

Voor degene die er nog niet aan toe zijn gekomen : Er is nog tijd tot 1 mei om de aangifte van het 2016 te doen.Het digitaal invullen van de aangifte is voor sommigen een makkie, voor anderen nog steeds een crime. Er is veel mogelijkheden voor hulp zoals van vrijgevestigde boekhouders, vrijwilligers, vak- en ouderenbonden en de belastingdienst zelf. In alle deze gevallen vult een ander uw aangifte in.

Maar wat nu als men het dit jaar geheel zelf wil doen, maar het eigenlijk niet goed durft en een steuntje in de rug nodig heeft. Voor deze mensen verzorgt het Sociaal Raadslieden Werk in Oude Ijsselstreek in samenwerking met de Bibliotheek de Achterhoekse Poort een aantal bijeenkomsten waarbij de burger zelf zijn aangifte gaat doen. Tijdens het doen van de aangifte kan men voor een inhoudelijke vraag over de belastingen direct terecht kan bij de aanwezige Sociaal Raadslieden. Men dient zelf zorg te dragen voor een werkende DigiD en uw eigen jaaropgave en benodigde gegevens. Op de locatie zijn voldoende computers en een veilige verbinding beschikbaar.

De sociaal raadslieden van Sensire werkzaam in de Oude Ijsselstreek bieden op donderdag 13 april vanaf 10.30 – 12.00 uur  gratis ondersteuning aan mensen die zelf hun belastingaangifte invullen. 
locatie: Bibliotheek Achterhoekse Poort , Hutteweg 24  (DRU cultuurfabriek
), Ulft
Aanmelden vooraf is niet nodig.

De sociaal raadslieden van Sensire, werkzaam in de Oude Ijsselstreek zijn mede participant in het Digisterker project.
De sociaal raadslieden van Sensire, werkzaam in de gemeenten Oude Ijsselstreek, Oost Berkelland, Aalten en Montferland doen geen belastingaangiften voor hun klanten. Ze verwijzen door naar andere instanties die dit gratis of tegen een kleine vergoeding uitvoeren .
De sociaal Raadslieden van Sensire zijn een toeslagservicepunt. Mensen kunnen voor problemen met aanvragen van toeslagen en of terugvorderingen bij hen terecht.

Sociaal raadslieden van Sensire zijn bereikbaar via www.sensire.nl of 0314 35 72 23

Sociaal raadslieden van Sensire in de Oude Ijsselstreek zijn bereikbaar via www.hulponlineoost.nl of 0314 35 71 51