A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Hulp bij het zelf doen belastingaangifte 2016

03-03-2017

Vanaf 1 maart tot 1 mei 2017 moet het belastingformulier 2016 ingevuld worden. Het digitaal invullen van de aangifte is voor sommigen een makkie, voor anderen nog steeds een crime. Daarom zijn er velen die hulp aanbieden bij het doen van een aangifte. Denk aan vrijgevestigde boekhouders, vrijwilligers, vak- en ouderenbonden en de belastingdienst zelf, waarbij het invullen van de aangifte over wordt gelaten aan de hulpverlener.

Steuntje in de rug
Maar wat nu als men het dit jaar geheel zelf wil doen, maar het eigenlijk niet goed durft en een steuntje in de rug nodig heeft? Voor deze mensen verzorgt het Sociaal Raadslieden Werk in Oude IJsselstreek in samenwerking met de Bibliotheek de Achterhoekse Poort een aantal bijeenkomsten waarbij de burger zelf zijn aangifte gaat doen. Tijdens het doen van de aangifte kan men voor een inhoudelijke vraag over de belastingen direct terecht bij de aanwezige Sociaal Raadslieden. Men dient zelf zorg te dragen voor een werkende DigiD en de eigen jaaropgave en benodigde gegevens. Op de locatie zijn voldoende computers en een veilige verbinding beschikbaar.

Waar en wanneer?
De sociaal raadslieden van Sensire werkzaam in de Oude IJsselstreek bieden op vier ochtenden in de maanden maart en april 2017 gratis ondersteuning aan mensen die zelf hun belastingaangifte invullen. De data zij op de donderdagen: 9 en 23 maart, 13 en 20 april 2017 van 10.30-12.00 uur, locatie: Bibliotheek Achterhoekse Poort, Hutteweg 24  (DRU cultuurfabriek). 
Aanmelden vooraf is niet nodig.

Meer informatie
Sociaal raadslieden van Sensire in de Oude IJsselstreek zijn bereikbaar via www.hulponlineoost.nl of (0314) 35 71 51 of via het algemene nummer (0314) 35 72 23.