A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Inloopochtend ‘Ongelijkheid in een relatie en huiselijk geweld’

03-05-2013

Sensire maatschappelijk werk organiseert op maandag 13 mei 2013 een inloopochtend met thema ongelijkheid in een relatie en huiselijk geweld. Van 9.00 tot 11.00 uur zijn de maatschappelijk werkers van Sensire aanwezig op de Pastoor Vernooijstraat 2 te Ulft om vrijblijvend informatie te geven rondom het thema.

Herken jij je?

Durf jij je niet altijd uit te spreken uit angst voor de consequenties. Bepaalt de ander en heb je weinig in te brengen? Word je gekleineerd, uitgescholden of krijg je wel eens een tik uitgedeeld? Verontschuldig je het gedrag van de ander met allerlei argumenten en denk je vaak dat jij aanleiding hebt gegeven tot dit gedrag?

Mogelijk beseft men dat het contact met die ander niet gebaseerd is op gelijkwaardigheid en zou men daar graag verandering in willen brengen. Maatschappelijk werk biedt men de mogelijkheid over dit onderwerp van gedachten te wisselen, zonder dat daar hulpverlening aan vast zit.

De eerste stap?

Bovenstaande situaties komen in de beste families voor, bijvoorbeeld tussen partners, ouder en kind, broer en zus. Er zijn veel mensen die niet tevreden zijn over de manier waarop het contact verloopt. Het gevoel van macht en van onmacht speelt hierbij vaak een rol. Men vindt het moeilijk om dit bespreekbaar te maken bij de ander. Iedereen die dit soort situaties wil doorbreken is van harte uitgenodigd aan de Pastoor Vernooijstraat 2 te Ulft.

Meer informatie

Meer weten over dit onderwerp? Kom langs tijdens de inloopochtend maandag 13 mei tussen 9.00 en 11.00 aan de Pastoor Vernooijstraat 2 te Ulft. Meer informatie is te vinden via het telefoonnummer van Sensire maatschappelijk werk 0900 - 622 87 24 (10 ct/min).