A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

17 september: Open Dag dagbegeleiding Vorden

08-09-2016

Sensire dagbegeleiding in Vorden organiseert een Open Dag op zaterdag 17 september aanstaande tussen 9.30 tot 13.30 uur. Ieder die eens vrijblijvend een kijkje wil komen nemen en de nieuwe ruimte wil bewonderen is van harte welkom aan de Wiemelink 40 in Vorden. Diane Wesselink en Diana Bruil van Sensire zijn aanwezig voor de begeleiding.

Wat is dagbegeleiding?
Bij dagbegeleiding brengen ouderen een of meerdere keren per week gezamenlijk de dag door, buitenshuis. Alle nodige zorg of ondersteuning is aanwezig. Zij doen activiteiten die niet alleen leuk en gezellig zijn, maar die ook in allerlei opzichten bijdragen aan de gezondheid. Ze bewegen veel, ze handwerken of knutselen – dat is goed voor de fijne motoriek – en doen allerlei spelletjes, bijvoorbeeld om het geheugen te trainen.

Iedereen die belangstelling heeft om de open dag te bezoeken, kan gerust binnenlopen. Voor een gratis hapje en drankje wordt gezorgd.

Meer informatie
Voor vragen of bijzonderheden kan men contact opnemen met Diane Wesselink of Diana Bruil, telefoon 0314 356424. Meer informatie over Sensire is te vinden op www.sensire.nl of telefonisch aan te vragen via 0900 – 88 56 (24 uur per dag).