A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Open dag Sensire dagbegeleiding De Klimop groot succes!

12-06-2015

Zaterdag 30 mei hield Sensire dagbegeleiding De Klimop een open dag. Dit naar aanleiding van de recente verhuizing van Delle 29 naar de Weppel 5 in Vorden. 

Het trotse team van medewerkers en vrijwilligers kon zich verheugen met een overweldigende opkomst en ontving veel complimenten van bezoekers. Er waren die dag genodigden, bezoekers met hun families, buurtbewoners en collega’s van de diverse klantlijnen van Sensire. Daarnaast mochten het team en de vrijwilligers een grote groep mensen ontvangen die de vooraankondiging hadden gelezen en graag meer informatie wilden ontvangen. 

De grotere multifunctionele locatie, waar het team van professionele begeleiders de mogelijkheid krijgt om zich verder te ontwikkelen als hét centrum van dagbegeleiding voor ouderen in Vorden en omstreken zag er die dag extra feestelijk uit. De ruime vertrekken en de sfeervolle inrichting werd door velen genoemd. Bezoekers kregen van het team en de vrijwilligers rondleidingen en kregen een kijkje in de “huiskamer”, de keuken, de dubbele rustruimten, de toiletruimte en de tuin met de veranda. “Wij zijn er in geslaagd om het warme thuisgevoel te behouden”. Aldus Diana Bruil activiteitenbegeleidster. Het team en de vrijwilligers kunnen terugkijken op een zeer geslaagde open dag en wil alle bezoekers danken voor hun getoonde belangstelling en hun enthousiasme.

Het ouderencentrum “De Klimop” biedt dagbegeleiding aan op alle werkdagen van 10.00 uur tot 16.00 uur. Door deze volledige openstelling is het team in staat om de hele week een goed dagritme te bieden aan de deelnemers. 

Meer informatie
Voor meer informatie over dagbegeleiding en de zorg die Sensire kan bieden, kan men contact opnemen met De Klimop via (0314) 35 64 24 of 24 uur per dag via 0900 – 88 56.