A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Open huis Den Oldenhof

05-10-2012

Op 13 oktober vindt de officiële opening van de nieuwe Den Oldenhof plaats. Aanlsuitend is een open huis. Belangstellenden zijn van harte welkom om tussen 11.00 en 14.00 uur binnen te lopen en een kijkje te nemen.

De Groene Waarden is de uitdaging aangegaan om Den Oldenhof te vernieuwen. Yolanda Winkelhorst, directeur De Groene Waarden: “Het gebouw is beeldbepalend in het centrum. Het is een prachtig gebouw geworden met een historische uitstraling en een moderne binnenkant.  Inwoners van Gorssel kunnen op deze centrale plaats terecht voor alle vragen die onder de verantwoordelijkheid van de deelnemende instellingen vallen.”

De nieuwe Den Oldenhof
In Den Oldenhof vindt men verschillende organisaties die informatie en advies kunnen geven op gebied van gezondheid, zorg, welzijn, wonen. Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen. Op de begane grond zijn Huisartsenpraktijk van Gelderen, Bibliotheek Graafschap Oost, het consultatiebureau van Yunio, de prikpost, het ouderenloket van de Stichting Ouderenwerk Lochem, en het Centrum voor Jeugd en Gezin van de gemeente Lochem te vinden. Op de eerste verdieping zit fysiotherapie den Oldenhof, en de kantoorruimtes van Isis Psychologen, Sanalife, en TechNiche Europe. Vanaf januari zal hier waarschijnlijk ook de nieuwe vestiging van IJsseldal Wonen worden ondergebracht.
Op de tweede verdieping treft men Sensire dietiek, thuiszorg, en maatschappelijk werk. Verder ook Stichting Ouderenwerk Lochem, Sociaal Cultureel Werk, Buurtzorg, VTE, Praktijk voor Mensendieck, Logopedie centrum De Weerklank, Praktijk voor acupunctuur van Anke van de Toorn, Haptonome Yolande Reichert en Deelgenoten.