A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Open huis Gezondheidscentrum De Nassau druk bezocht

19-09-2014
Poppen- en berenspreekuur door Yunio jeugdgezondheidszorg

Zaterdag 13 september organiseerde het Gezondheidscentrum De Nassau een open huis, zodat geïnteresseerden konden kijken welke organisaties hier hun diensten verlenen met betrekking tot gezondheid, zorg en welzijn. Vanaf 10.00 uur was men welkom en kon men van alle diensten demonstraties en uitleg krijgen. Belangstelling was groot, zowel jong en oud waren aanwezig.

Er was een poppen- en berenspreekuur georganiseerd door Yunio jeugdgezondheidszorg. Hier hebben veel kinderen gebruik van gemaakt. Het was fijn om kennis te maken met de nieuwe technieken binnen de fysiotherapie, podotherapie, ergotherapie, logopedie en pedicure. Ook was er een kraam met hulpmiddelen van Medipoint, zodat men kon zien hoe je op een eenvoudige wijze met hulpmiddelen dingen toch open of dicht kunt doen. Vele mensen hebben gebruik gemaakt van de gelegenheid om de rollator vakkundig te laten keuren en indien nodig te repareren. Men kon ook kennis maken met alle diensten die Sensire wijkzorg en Marga KIompé te bieden hebben. Dokter Kluitman en zijn assistentes hadden de praktijk ook open gesteld en men kon hier de bloeddruk laten meten. Indien men een bedrijfsarts nodig heeft, kon men nu alvast kennis maken met Jan Heinen. Medewerkers van de prikpost van het SKB lieten zien wat er bij komt kijken als er bloed wordt geprikt. Tot slot hadden medewerkers van de gemeente twee vrijstaande ruimtes opengesteld, zodat hier wellicht nog huurder voor gevonden kunnen worden.

Elke bezoeker kreeg iets te drinken met wat lekkers aangeboden. Om 14.00 uur was het open huis ten einde en konden we allemaal terug kijken op een goed georganiseerde dag.

Meer informatie
Gezondheidscentrum de Nassau bevindt zich aan de Nassaustraat 5 in Aalten.