A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Vernieuwd Sravana houdt open huis!

13-01-2016

Op zaterdag 23 januari van 13.00 - 16.00 uur houdt het vernieuwde Savrana een open huis. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen bij het open huis. 

Na ruim een half jaar een tijdelijk onderkomen gehad te hebben in zorgcentrum 'het Weerdje', gaat Savrana eind januari weer terug naar haar eigen gasthuis. Daar zijn alle vijf de gastenkamers verbouwd tot ruime en comfortabele kamers en in gereedheid gebracht. Vanaf eind januari/begin februari kunnen we onze gasten zo optimaal mogelijk verzorgen in samenwerking met de coördinatoren en de vrijwilligers van de Hospice Sravana.

Team Sravana is een klein, professioneel en deskundig team dat gespecialiseerd is in de palliatieve en terminale zorg. Werken binnen Sravana betekent mensen verzorgen en begeleiden die aan het einde van hun leven zijn gekomen, waarbij de kwaliteit van de zorg en de begeleiding aan de gasten/cliënten en hun naasten zo optimaal en aangenaam mogelijk is. 

Het team zorgt het team voor een zo aangenaam mogelijk verblijf voor de gast en hun naasten in Hospice Sravana, waarbij rust, ruimte, aandacht, en er 'samen zijn' voor de ander hoog in het vaandel staan.

Wij verwelkomen u graag om een kijkje te komen nemen bij het open huis op zaterdag de 23 januari. U bent welkom aan Groot Hagen 2, 7009 AM Doetinchem.

Afbeelding: teamfoto Sravana