A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Prettig en vertrouwd contact Sensire Eibergen

03-05-2016

Sensire Eibergen start op dinsdag 17 mei met een wijkverpleegkundig spreekuur aan de J.W. Hagemanstraat 48. Daar kan men terecht voor persoonlijk advies over bijvoorbeeld wonen, welzijn en zorg of thuiszorg. Met het spreekuur wil Sensire het de inwoners van Eibergen en omgeving zo makkelijk mogelijk maken om advies in te winnen. Men kan gratis en zonder afspraak binnenlopen.

Het wijkteam
Het wijkteam bestaat uit vakmensen, die zich met hart en ziel inspannen voor mensen die zorg nodig hebben, dichtbij en om de hoek. Met achter dat wijkteam een deskundige en betrouwbare organisatie. De mensen in het team hebben al jarenlang goede contacten met huisartsen en ziekenhuizen, zodat zorg snel geregeld is.

Het is een wijkteam van zeer betrokken mensen. Dat betekent dat klanten zoveel mogelijk dezelfde gezichten zien en dezelfde personen aan de telefoon krijgen. Sensire is 24 uur per dag bereikbaar voor verpleegkundige zorg en informatie. Ook in de nacht en bij alarmering. Juist dat zijn de momenten waar het vaak op een snelle en alerte reactie aankomt. Sensire regelt veel, zodat de zorg waar behoefte aan is snel geregeld wordt.

Inloopspreekuur met ingang van 17 mei 2016
Het inloopspreekuur is er voor iedereen en het is gratis. Hier kan men terecht met vragen over bijvoorbeeld wonen, welzijn of zorg of uw belasting als mantelzorger. Samen wordt bekeken waar mogelijkheden zijn en gezocht naar een passende oplossing. Het inloopspreekuur wordt wekelijks gehouden door wijkverpleegkundige Saskia Fokkink, Mariel Westendorp, Marieke van Aken of Janneke Baack.

Waar?
Eibergen, J.W. Hagemanstraat 48 op dinsdag van 11.30 tot 12.30 uur door Saskia Fokkink, Mariel Westendorp, Marieke van Aken of Janneke Baack.
Ook kan men de wijkverpleegkundigen telefonisch bereiken via (0545) 28 62 40 of 0900 – 88 56. Voor meer informatie kijk op www.sensire.nl.