A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Rolstoel3daagse voor inwoners Waterrijk en Dichteren

21-05-2015

Op 24, 25 en 26 juni organiseert Sportservice Doetinchem in samenwerking met Waterrijk een Rolstoel 3daagse voor senioren van Waterrijk en de wijk Dichteren.

Het initiatief is ontstaan uit de vele aanvragen van bewoners en senioren uit de wijk om eens wat vaker een fijne wandeling te kunnen maken onder begeleiding van een vrijwilliger. Annelies Reuling, vrijwilligers- en activiteitencoördinator van Sensire Waterrijk, krijgt veel aanvragen van bewoners die weinig buiten komen en zelf niet in de gelegenheid zijn om zelfstandig naar buiten te gaan omdat zij aan een rolstoel zijn gebonden. “Tijd voor actie! Ik hoop dat we in de toekomst een wandelgroep op kunnen richten die wekelijks met bewoners kunnen gaan wandelen.”

Rob Wentink van Sportservice: “We hebben er voor gekozen om kleinschalig te starten in de hoop dat het uit groeit tot een Doetinchems evenement dat jaarlijks terug keert “

Er zijn routes van 3 en 5 kilometer. De start is tussen 18.00 en 19.00 uur bij Waterrijk. Inschrijven kan bij “De Zuwe “ en bij Waterrijk vanaf 3 juni inschrijfgeld is 2,50 euro en is te voldoen bij aanvang. Omdat het de eerste keer is, kunnen er alleen rolstoelen en nog geen handbikes worden toegelaten. Dat is iets voor de toekomst. Deelnemers mogen en kunnen drie dagen lopen, maar bij twee keer deelname krijgen zij een medaille.

Rob:  “We zijn druk bezig met de voorbereidingen. We zijn nog opzoek naar vrijwilligers die ons daarin willen ondersteunen. Ook vrijwilligers die in het bezit zijn van een EHBO diploma zijn van harte welkom.”

Voor meer informatie kan men contact opnemen met: Annelies Reuling: 06 – 51 91 54 88 of Rob Wentink  06 -  22 97 32 67.