A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Sensire Aalten start gratis inloopspreekuur

22-08-2014
Wijkverpleegkundigen sensire aalten

Sensire start op 1 september 2014 op iedere dinsdag en donderdag van 8.30 – 11.00 uur met een wijkverpleegkundig spreekuur in Gezondheidscentrum De Nassau in Aalten. Daar kan men bijvoorbeeld terecht met vragen over een aanstaande operatie, zorgen over de gezondheid van ouders en informatie over de diensten die Sensire biedt (wijkzorg, zorg op afstand, thuisbegeleiding, nachtzorg etcetera).  Met het spreekuur wil Sensire het de inwoners van Aalten en omgeving zo makkelijk mogelijk maken om advies in te winnen. Men kan gratis en zonder afspraak binnenlopen.

Het wijkteam
Het wijkteam bestaat uit vakmensen, die zich met hart en ziel inspannen voor mensen die zorg nodig hebben, dichtbij en om de hoek. Met achter dat wijkteam een deskundige en betrouwbare organisatie. De mensen in het team hebben al jarenlang goede contacten met huisartsen en ziekenhuizen, zodat zorg snel geregeld is.

Het is een wijkteam van zeer betrokken mensen. Dat betekent dat klanten zoveel mogelijk dezelfde gezichten zien en dezelfde personen aan de telefoon krijgen. Sensire is 24 uur per dag bereikbaar voor verpleegkundige zorg en informatie. Ook in de nacht en bij alarmering. Juist dat zijn de momenten waar het vaak op een snelle en alerte reactie aankomt. Sensire regelt veel, zodat de zorg waar behoefte aan is snel geregeld wordt, inclusief de aanvraag bij het indicatie-orgaan.

Waar?
Gezondheidscentrum De Nassau, Nassaustraat 5 in Aalten. Ook kan men de wijkverpleegkundigen telefonisch bereiken via 0900 – 88 56 (10 ct/min). Zij komt graag bij u op huisbezoek.