A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Sensire dagbegeleiding Steenderen en Vorden bundelen hun krachten

10-04-2017

Vanaf 1 mei bundelen Sensire dagbegeleiding De Bongerd uit Steenderen en Sensire dagbegeleiding De Klimop uit Vorden hun krachten. Vanuit de locatie in Vorden bieden zij 5 dagen in de week dagbegeleiding aan mensen met een grote zorgvraag die niet terecht kunnen bij de buurtsoos of andere laagdrempelige alternatieven.

Door het samenvoegen van de locaties is Sensire nog beter in staat om in te spelen op de zorgbehoefte van haar bezoekers en kunnen bezoekers met een indicatie voor meerdere dagen vaker komen en/of beter de dagen spreiden. De huidige bezoekers van dagbegeleiding De Bongerd zijn vanaf 1 mei van harte welkom op De Klimop.

Dagbegeleiding
Wanneer mensen te maken krijgen met lichamelijke- of geheugenproblemen en de zorg wat veel wordt voor partner, kind(eren) of mantelzorger, kunnen zij terecht bij Sensire dagbegeleiding. Sensire biedt dagbegeleiding in groepsverband aan ouderen met behoefte aan ondersteuning en samenzijn. In een afwisselend programma biedt Sensire verschillende activiteiten ter ontspanning en begeleiding zoals: creatieve activiteiten, gezamenlijk het nieuws bespreken, bewegen en sport, samen koken of een spel doen. Indien nodig ontvangen zij behandeling van een team specialisten met onder andere een specialist oudergeneeskunde, logopedie en diëtiek.

Naast de locatie aan het Wiemelink in Vorden wordt er binnen Sensire dagbegeleiding geboden op locaties in Doetinchem, Ruurlo Gaanderen en Wehl. Bewoners uit Steenderen en omgeving kunnen, mochten ze dat willen, ook op een van deze locaties terecht. Voor aanmelding kan men terecht op www.sensire.nl of contact opnemen met Sensire via telefoon 0900-88 56.