A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Sensire en Yunio Varsseveld allemaal in één pand

29-04-2016

Sensire wijkzorg, dieet en voeding en Yunio jeugdgezondheidszorg (het consultatiebureau) verhuizen 9 mei van het wijkgebouw aan de Prinses Irenestraat naar Boterstraat 2 in Varsseveld. Na deze verhuizing is Sensire in Varsseveld te vinden op één adres.

Tot nu toe maakte Sensire gebruik van twee kantoorpanden in Varsseveld. Sensire wil graag in het hele werkgebied goed bereikbaar zijn voor klanten. Daarbij is het voldoende om een vestiging in stand te houden. De mogelijkheid is onderzocht om beide panden samen te voegen.
Er bleek voldoende ruimte in het pand aan de Boterstraat om alle diensten te bieden. Inmiddels is men druk bezig de begane grond van de oudbouw geschikt te maken als consultatiebureau voor kinderen tot 4 jaar. Ook is er voldoende ruimte beschikbaar voor de medewerkers van wijkzorg en dieet en voeding.

Wijkzorg
Bij Sensire beseffen we dat veranderingen mensen onzeker maken. Kan ik nog wel zorg en ondersteuning krijgen? En zo ja, wie betaalt dat. Een prettige gedachte: bij ons kan men met elke vraag terecht. Sensire levert wijkzorg in al zijn facetten, bijvoorbeeld hulp bij wassen, wondzorg, terminale zorg, advies voor aanpassingen bij mensen thuis en persoonlijke gesprekken over hoe men langer zelfstandig thuis kan blijven wonen. Voor complexe zorg beschikken we over gespecialiseerde verpleegkundigen die per direct voor advies of uitvoering van de zorg kunnen worden ingezet. Sensire wijkzorg Varsseveld is werkzaam in Heelweg, Westendorp, Varsseveld, Sinderen en Breedenbroek.

Dieet en voeding
Iedere dag is er eten. Eten is onderdeel van ons leven en onze cultuur. Het is verbonden aan gezelligheid en smaak. En niet te vergeten, het is broodnodig om gezond te blijven en je lekker te voelen. Eigenlijk wil men niet hoeven nadenken over eten. Maar soms is dat wel nodig, bijvoorbeeld wanneer men ziek wordt of het gewicht verandert. De diëtist is dan de aangewezen persoon om iemand op weg te helpen en te begeleiden bij de nodige aanpassingen in de voeding. Iedere donderdag houdt diëtist Renske Apenhorst spreekuur op afspraak.

Jeugdgezondheidzorg
Het consultatiebureau is een onderdeel van Yunio Jeugdgezondheidszorg. De artsen en de jeugdverpleegkundigen houden de gezondheid en ontwikkeling van kinderen tot 4 jaar in de gaten. Het consultatiebureau heeft verschillende mogelijkheden om gezinnen met kleine kinderen te ondersteunen. Iedere donderdag is er van 12.30 tot 13.00 uur een inloopspreekuur met de jeugdverpleegkundige. Hier kan men vragen stellen of het kindje laten wegen.

Meer informatie?
Voor meer informatie kan men contact opnemen met Sensire via 0900 – 88 56. Ook kan men kijken op www.sensire.nl of www.sensiredietisten.nl