A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Sensire genomineerd voor Energiek Award 2011

23-11-2011

Dankzij het initiatief van een aantal van haar medewerkers, is zorgorganisatie Sensire genomineerd voor de Energiek Award 2011. De Werkgeversvereniging Oost-Nederland (WGV-Oost), die de Award samen met Salland verzekeringen initieert, heeft van deze medewerkers ervaringsverhalen ontvangen. Aan de hand van deze ervaringen heeft de WGV-Oost besloten dat Sensire mee moet doen in de race voor de Energiek Award 2011.

Normaal gesproken meldt Sensire zich niet aan voor awarduitreikingen en verkiezingen, omdat zij de nadruk liever legt op de tevredenheid van klanten en medewerkers, maar deze keer hebben de medewerkers de organisatie zelf opgegeven. “Of we de Award nou binnen halen of niet, alleen al het feit dat onze medewerkers Sensire nomineren is goud waard!” aldus Maarten van Rixtel, raad van bestuur van Sensire, “Dat zegt mij eens te meer dat wij met onze organisatievernieuwing de juiste weg ingeslagen zijn.”

Ervaringen die door de medewerkers werden aangedragen waren bijvoorbeeld “Er is altijd alle mogelijkheid tot het volgen van scholingen op alle niveaus in de directe zorg, maar ook worden er volop cursussen en workshops aangeboden.” Of “Was het niet de arbo-arts, dan wel de casemanager verzuim, de bedrijfsmaatschappelijk werker of de leidinggevende die me weer een heldere kijk gaf op mijn werk als verzorgende. Ik ben er weer!”. Maar ook: “Er wordt geluisterd naar de wensen van de medewerker als het om uren gaat, meer of minder.” en “Managers bezoeken vaak de werkvloer, er zijn korte lijnen.”

Op 8 december 2011 vindt de prijsuitreiking plaats in de Schouwburg in Deventer. De Award wordt uitgereikt aan de zorgorganisatie die het meest energiek en motiverend is voor haar medewerkers en omgeving. Andere zorgorganisaties die meedoen in de race zijn Zorggroep Solis en Zorggroep Raalte. Meer informatie over de Energiek Award is te vinden op www.energiekaward.nl.