A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Sensire Groenlo verhuist

11-04-2014

Sensire wijkzorg, thuisbegeleiding en maatschappelijk werk in Groenlo verhuist 15 april 2014 naar Den Papendiek, gezondheidscentrum. Gevestigd aan De Buitenschans 70 in Groenlo. Een ideale plek voor de samenwerking met partners in de gezondheidszorg en goed bereikbaar voor advies, informatie en voorlichting.

Wijkzorg
De wijkverpleegkundige vindt het belangrijk om samen met haar team te weten wat er in de wijk speelt. Graag horen zij waar inwoners van de wijk behoefte aan hebben in de toekomst, zodat zij hier op in kunnen spelen. De wijkteams van Sensire betrekken bij de ondersteuning familie en mantelzorgers, maar werken ook nauw samen met verschillende hulpverleners om zo hoge kwaliteit van zorg te verlenen.

Maatschappelijk werk
Sensire maatschappelijk werk helpt als men vastloopt in het leven en er zelf niet goed uitkomt. Bijvoorbeeld omdat men een dierbare is verloren of een ingewikkelde echtscheiding achter de rug heeft. Of omdat er opvoedingsproblemen, relatieproblemen of geldzorgen zijn. Samen met de klant brengt de maatschappelijk werker het probleem in kaart en maakt een plan van aanpak dat aansluit bij de specifieke situatie.

Thuisbegeleiding
Mensen kunnen door diverse oorzaken in de problemen zijn gekomen en tijdelijk hulp nodig hebben; bijvoorbeeld problemen van psychosociale, psychische of relationele aard. Thuisbegeleiding ondersteunt de klant met praktische hulpverlening. Dat kan variëren van opvoedingsondersteuning tot begeleiding bij het organiseren van de huishouding of administratie.

Sensire zal de verhuizing in het voorjaar vieren.
 
Meer informatie?
Voor meer informatie kan men contact opnemen met Sensire via 0900 – 88 56 (10 ct/min). Ook kan men kijken op www.sensire.nl.