A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Sensire Het Weerdje viert 40-jarig jubileum met high tea

29-08-2013

In 2013 bestaat Sensire Het Weerdje in Doetinchem 40 jaar. Elke maand worden activiteiten georganiseerd om dit jubileum te vieren. Vrijdag 23 augustus is er een high tea gehouden. Op 20 september wordt het jublileumjaar afgesloten met de viering van de officiële opening.

In het restaurant Het Vermaeck van Het Weerdje zaten 80 bewoners te genieten van een heerlijke high tea. Speciaal voor deze dag had de keuken gezorgd voor kleine muffins, sandwiches, wraps, scones met slagroom en vruchten, heerlijke bonbons en uiteraard verschillende soorten thee. De tafels waren gedekt in Engelse stijl en onder het genot van pianomuziek hebben de bewoners genoten. Het was een geslaagde middag!

Het Weerdje in 1973
40 jaar geleden, op 1 maart 1973, kwamen de eerste medewerkers bij Het Weerdje werken. Zij startten met de grote schoonmaak, om het woonzorgcentrum bewoonbaar te maken voor de eerste bewoners, die op 19 maart hun intrek namen. Op 20 september 1973 hadden alle bewoners een nieuw thuis en werd Het Weerdje officiëel geopend.