A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Sensire lanceert 3 minuten check voor mantelzorgers

30-10-2015

Sensire heeft  een 3 minuten check gelanceerd speciaal voor mantelzorgers. Binnen drie minuten weet u met deze check hoe het (echt) met u gaat. 

Sensire weet hoe bijzonder het is om er voor een ander te zijn. Hoe intensief en zwaar mantelzorg kan zijn. Maar ook: hoeveel mooie momenten je met elkaar deelt. Als mantelzorger kun je altijd rekenen op de ondersteuning van Sensire. Om deze reden heeft Sensire een 3 minuten check gelanceerd. Naast deze check heeft Sensire ook alle mantelzorg ondersteuningsmogelijkheden in kaart gebracht, in de gemeentes waar Sensire zorg levert. Deze wegwijzer helpt de mantelzorger en de professional de juiste weg te vinden naar ondersteuningsmogelijkheden. Bijvoorbeeld voor advies, vragen of gewoon een luisterend oor. Mantelzorgers kunnen daarnaast ook altijd terecht met vragen bij de wijkverpleegkundige van Sensire in hun wijk.

Meer informatie?
Voor vragen kan men contact opnemen met Esther Wieggers, wijkverpleegkundige Sensire, op telefoonnummer 06 – 12276361. Meer informatie over Sensire is te vinden op onze website of telefonisch via 0900-88 56 (24 uur per dag bereikbaar).