A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Sensire Lichtenvoorde dichter naar klanten toe

22-11-2013

Sensire start met ingang van 1 december 2013 met een spreekuur in het wijkgebouw in Lichtenvoorde. Daar kan men elke werkdag tussen 11.00 en 12.00 uur binnenlopen voor persoonlijk advies over bijvoorbeeld wonen, welzijn, zorg en thuiszorg. Het spreekuur wordt verzorgd door de wijkverpleegkundige van Sensire. Met het spreekuur wil Sensire het de inwoners van Lichtenvoorde en omgeving zo makkelijk mogelijk maken om advies in te winnen. Men kan gratis en zonder afspraak binnenlopen.

Sensire is 24 uur per dag bereikbaar voor verpleegkundige zorg en informatie. Ook in de nacht en bij alarmering. Juist dat zijn de momenten waar het vaak op een snelle en alerte reactie aankomt. Sensire regelt veel, zodat de zorg waar behoefte aan is snel geregeld wordt, inclusief de aanvraag bij het indicatie-orgaan.

Inloopspreekuur met ingang van 1 december 2013
Het inloopspreekuur is er voor iedereen en het is gratis. Samen wordt bekeken waar mogelijkheden zijn en wordt gezocht naar een passende oplossing.

Waar?
Lichtenvoorde, Patronaatsstraat 24. Elke werkdag tussen 11.00 en 12.00 uur. Als men het spreekuur niet kan bezoeken, kan  men de wijkverpleegkundige telefonisch bereiken via 0900 – 88 56 (10 ct/min). Voor meer informatie kijk op www.sensire.nl.