A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Sensire maatschappelijk werk Aalten is verhuisd

31-01-2014

Na de feestelijke verhuizing van Sensire wijkzorg op zaterdag 25 januari 2014, was het maatschappelijk werk op maandag 27 januari 2014 aan de beurt. Ook het maatschappelijk werk is verhuisd naar het nieuwe gezondheidscentrum De Nassau in Aalten.

“In het nieuwe pand zijn twee ruime spreekkamers ingericht.” vertelt Helma van Kessel, maatschappelijk werker. “Met onze eigen spullen in dit prachtige pand voel ik me meteen thuis”. Het pand was van de gemeente Aalten en is ingrijpend verbouwd om een multifunctioneel gezondheidscentrum te worden. “Het is natuurlijk heerlijk dat alles nieuw is, het is mooi verbouwd en aangekleed. Maar veel belangrijker is de samenwerking die we hier kunnen realiseren en versterken.” vult Sarah Pelgrim, ook maatschappelijk werker, aan. In het gezondheidscentrum komen naast Sensire maatschappelijk werk en wijkzorg ook het consultatiebureau van Yunio, een huisarts, podotheraptie, ergotherapie, fysiotherapie, thuiszorg en de prikpost.

Helma van Kessel en Sarah Pelgrim zijn de maatschappelijk werkers van het team Aalten. Zij worden ondersteund door sociaal raadslid Marinus Laban.

Bereikbaarheid
Sensire maatschappelijk werk is bereikbaar op (0314) 35 64 33 of tijdens het inloopspreekuur op dinsdagochtend tussen 9.00 en 10.00 uur. Het inloopspreekuur is bij Figulus Welzijn in de Ahof tegenover het gezondheidscentrum. “U kunt altijd uw vraag stellen of een afspraak maken. Een verwijzing is niet nodig.” besluit Sarah Pelgrim. Het nieuwe gezondheidscentrum vindt men aan de Nassaustraat 5-06, 7121 DG in Aalten.

Afbeelding: 140131 foto persbericht verhuizing
Maatschappelijk werkers Helma van Kessel en Sarah Pelgrim