A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Sensire Neede dichter naar klanten toe

28-02-2013

De wijkverpleegkundigen van Sensire Neede starten op donderdag 14 maart van 10.30 - 12.00 uur met een wekelijks inloopspreekuur aan de Buizerdstraat 1 in Neede. Het spreekuur is bestemd voor persoonlijk advies over bijvoorbeeld wonen, welzijn en zorg (onder andere wijkzorg/ thuiszorg) en kan gratis en zonder afspraak worden bezocht. Met het spreekuur wil Sensire het de inwoners van Neede en omgeving zo makkelijk mogelijk maken om advies in te winnen.

Het wijkteam
Sensire werkt wijkgericht met kleine teams van zeer betrokken mensen, dicht bij de klanten. Het wijkteam bestaat uit vakmensen, die zich met hart en ziel inspannen voor mensen die zorg nodig hebben, dichtbij en om de hoek. De mensen in het team hebben al jarenlang goede contacten met huisartsen en ziekenhuizen, zodat zorg snel geregeld is. Neede bestaat uit vier wijkteams. Klanten krijgen zoveel mogelijk dezelfde gezichten te zien, de wijkverpleegkundige is daarbij de vaste aanspreekpersoon.

De wijkverpleegkundigen kunnen ook advies geven over welzijnsdiensten zoals personenalarmering of maatijdservice. Soms wordt een andere instantie of hulpverlener ingeschakeld om een bepaalde vraag te beantwoorden. De wijkverpleegkundige kan dan ondersteuning bieden. Ook in de nacht en bij alarmering. Juist dat zijn de momenten waar het vaak op een snelle en alerte reactie aankomt. Sensire regelt veel, zodat de zorg waar behoefte aan is snel geregeld wordt, inclusief de aanvraag bij het indicatie-orgaan.

Inloopspreekuur met ingang van 14 maart 2013
Het inloopspreekuur is er voor iedereen. Hier kan men terecht met vragen over bijvoorbeeld wonen, welzijn of zorg maar ook uw belasting als mantelzorger. Samen wordt bekeken waar mogelijkheden zijn voor ondersteuning en wordt gezocht naar een passende oplossing. Het inloopspreekuur wordt wekelijks gehouden door één van de vier wijkverpleegkundige .

Waar?
Het spreekuur vindt iedere donderdag van 10.30 – 12.00 uur plaats in Neede Buizerdstraat 1. Als men het spreekuur niet kan bezoeken, kan men natuurlijk altijd bij het kantoor binnenlopen om een afspraak te maken voor een moment dat beter uitkomt. Ook kunnen inwoners van Neede en omgeving of mantelzorgers 24 uur per dag bellen met 0900 – 88 56 (10ct/min). De wijkverpleegkundige neemt dan contact op. Eventueel is het mogelijk om kosteloos een huisbezoek af te spreken.