A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Sensire opent haar deuren tijdens de Week van Zorg en Welzijn!

13-03-2017

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn van maandag 13 tot en met zaterdag 18 maart 2017 staan op diverse plaatsen in de Achterhoek medewerkers van Sensire klaar om met enthousiasme te vertellen over hun werk. Iedereen die geïnteresseerd is, is welkom op deze locaties. Of men nou geïnteresseerd is in de zorg die Sensire kan bieden of informatie wenst over werken bij Sensire.

Meer dan 20 locaties
Sensire is een organisatie voor gezondheid, zorg en welzijn in de Achterhoek. Op circa 20 locaties in de Achterhoek en de Liemers staan medewerkers van Sensire klaar om met enthousiasme informatie te geven. Zo organiseren verschillende wijkzorgteams gezondheidschecks en openen onze woonzorgcentra hun deuren voor bijvoorbeeld een high-tea met bewoners en medewerkers. Een overzicht van alle locaties en openingstijden van Sensire tijdens de Week van Zorg en Welzijn vind je hier.

Wie niet in de gelegenheid is om de medewerkers van Sensire te bezoeken, maar wel geïnteresseerd is in wat Sensire kan bieden, kan kijken op www.sensire.nl of 24 uur per dag contact opnemen via het algemene nummer 0900 – 88 56.