A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Sensire wijkzorg Lichtenvoorde verhuist

15-02-2013

Sensire wijkzorg Lichtenvoorde verhuist 26 februari 2013 van de Bleekwal naar de Patronaatsstraat 24 (huidige Ascon-gebouw). De bereikbaarheid verandert niet.

Het wijkteam
De zes wijkteams in Lichtenvoorde en omringende kerkdorpen (Marienvelde, Zieuwent, Harreveld, Lievelde en Vragender) bestaan uit vakmensen, die zich met hart en ziel inspannen voor mensen die zorg nodig hebben, dichtbij en om de hoek. Met achter dat wijkteam een deskundige en betrouwbare organisatie. Sensire betrekt bij haar ondersteuning de klant, familie en mantelzorgers, maar werkt ook nauw samen met verschillende hulpverleners om zo hoge kwaliteit van zorg te verlenen.

De wijkteams bestaan uit zeer betrokken mensen. Dat betekent dat klanten zoveel mogelijk dezelfde gezichten zien en dezelfde personen aan de telefoon krijgen. Sensire is 24 uur per dag bereikbaar voor verpleegkundige zorg en informatie. Ook in de nacht en bij alarmering. Juist dat zijn de momenten waar het vaak op een snelle en alerte reactie aankomt. Sensire regelt veel, zodat de zorg waar behoefte aan is binnen één dag geregeld wordt, inclusief de aanvraag bij het indicatie-orgaan. Ook zorg op afstand is mogelijk, bijvoorbeeld het beeldbellen met behulp van een tablet.

Meer informatie?
Voor meer informatie kan men contact opnemen met Sensire via 0900 – 88 56 (10 ct/min). Ook kan men kijken op www.sensire.nl. Na de verhuizing, zal er een open huis worden gehouden ter ere van de nieuwe locatie. Men is vanaf 27 februari op de Patronaatsraat 24 welkom voor informatie over wijkzorg (thuiszorg).