A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Sensire wijkzorg Wehl dichter naar klanten toe

24-01-2014

Sensire start met een wijkverpleegkundig spreekuur op de twee Sensirekantoren in Wehl; de locatie aan de Isidorusstraat 10 en op Oldershove. Daar kan men terecht voor persoonlijk advies over bijvoorbeeld wonen, welzijn en zorg. Met het spreekuur wil Sensire het de inwoners van Wehl zo makkelijk mogelijk maken om advies in te winnen. Men kan gratis en zonder afspraak binnenlopen.

Het wijkteam
Het wijkteam bestaat uit vakmensen, die zich met hart en ziel inspannen voor mensen die zorg nodig hebben, dichtbij en om de hoek. Met achter dat wijkteam een deskundige en betrouwbare organisatie. De mensen in het team hebben al jarenlang goede contacten met huisartsen en ziekenhuizen, zodat zorg snel geregeld is.

Het is een wijkteam van zeer betrokken mensen. Dat betekent dat klanten zoveel mogelijk dezelfde gezichten zien en dezelfde personen aan de telefoon krijgen. Sensire is 24 uur per dag bereikbaar voor verpleegkundige zorg en informatie. Ook in de nacht en bij alarmering. Juist dat zijn de momenten waar het vaak op een snelle en alerte reactie aankomt. Sensire regelt veel, zodat de zorg waar behoefte aan is snel geregeld wordt, inclusief de aanvraag bij het indicatie-orgaan.

Inloopspreekuur
Het inloopspreekuur is er voor iedereen en het is gratis. Hier kan men terecht met vragen over bijvoorbeeld wonen, welzijn en zorg. Samen wordt bekeken waar mogelijkheden zijn en gezocht naar een passende oplossing. Het inloopspreekuur wordt gehouden door wijkverpleegkundigen Manon Elferink, Dana Smid, Yvanka Klein Holte en Noëlle Teunissen.

Waar en wanneer?
Iedere maandag en vrijdag van 11.00 tot 12.00 uur op het Sensirekantoor, Isidorusstraat 10.
Iedere woensdag van 11.00 tot 12.00 uur op het Sensirekantoor in Oldershove, Raadhuisplein 100.
Als men het spreekuur niet kan bezoeken, kan men de wijkverpleegkundigen telefonisch bereiken via 0900 – 88 56 (10 ct/min). Voor meer informatie kijk op www.sensire.nl.

Afbeelding: 140124 Foto wvpk Wehl
De wijkverpleegkundigen in Wehl