A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Sensire zoekt vrijwilligers in Doetinchem en Gaanderen

01-05-2015

Vrijwilligerswerk doen? Sensire zoekt vrijwilligers voor Pelgrim in Gaanderen en Het Weerdje in Doetinchem.  

Sensire is dringend op zoek naar vrijwilligers om samen van Pelgrim en Het Weerdje een prettig thuis te bieden voor de bewoners. Sensire zoekt vrijwilligers voor allerlei soorten activiteiten die de bewoners niet meer zelfstandig ondernemen, zoals het wandelen naar de markt, spelletjes doen, bewegen (sport en spel), chauffeurs voor een uitje, een boek lezen en koken.

Specifiek zijn we op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om gastvrouw te zijn bij Pelgrim, een vrijwilliger die het leuk vindt om een sociaal praatje te maken met de bewoners van Pelgrim, een vrijwilliger die affiniteit heeft met dementie en het leuk vindt om samen met deze bewoners te koken (Pelgrim) en een vrijwilliger die het leuk vindt om te ondersteunen bij het organiseren van evenementen op Het Weerdje. 

Zin in vrijwilligerswerk?
Sensire biedt de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen op een mooie locatie samen met een leuk team van woonbegeleiders en verzorgenden. Aan vrijwilligers worden geen specifieke opleidingseisen gesteld, echter behoort men wel affiniteit te hebben met de bewoners. Sensire organiseert jaarlijks een gezellige middag of avond voor alle vrijwilligers.

Meer weten?
Voor informatie of aanmelding als vrijwilliger, kan men contact opnemen met Danique Schuurman, welzijnscoördinator, telefoonnummer 06 – 23 09 96 62.