A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Solide en een rijke historie; Sensire is verhuisd

28-10-2011

Begin dit jaar werd duidelijk dat zorgorganisatie Sensire de nieuwe huurder is van het voormalig gemeentehuis in Varsseveld. Na maanden van hard werken is het zover, de eerste medewerkers hebben hun intrek genomen.

“De locatie en het pand passen bij ons. Varsseveld ligt centraal in de Achterhoek, ons werkgebied. Het pand is solide en heeft een rijke historie, net als Sensire heeft.” Aldus Maarten van Rixtel, raad van bestuur. De komende weken zullen steeds meer medewerkers naar Varsseveld verhuizen, zodat eind november alle 250 medewerkers - die overigens niet tegelijkertijd op kantoor aanwezig zullen
zijn - een nieuwe werkplek hebben.

Efficiënter werken
Om zoveel medewerkers een plek te geven is het nodig om op een andere manier te gaan werken, het zogenaamde “Nieuwe Werken’. Het voordeel is dat veel mensen vanuit één kantoor kunnen werken, zodat Sensire in plaats van zeven panden nog maar één pand hoeft te huren. De kosten worden hierdoor zo laag mogelijk gehouden. Door gezamelijk op één kantoor te werken, kan men veel efficiënter werken. Dat scheelt enorm veel reistijd.

Parkeervoorziening
Voor de komst van Sensire zijn extra parkeerplaatsen gerealiseerd achter de Van Pallandthal. Deze parkeerplaatsen zijn ook voor de bezoekers en gebruikers van de Van Pallandthal en de nieuwe turnhal. Het realiseren van deze parkeerplaatsen is één van de vele voorbeelden waarop Sensire prettig heeft samengewerkt met de gemeente Oude IJsselstreek. Sensire bedankt de gemeente hiervoor!

Tevreden en trots!
“De verhuizing naar Varsseveld past goed binnen onze organisatievernieuwing. Een nieuwe manier van werken die de zelfstandigheid van medewerkers en teams als uitgangspunt neemt.” Vertelt Maarten van Rixtel. De relatie klant – medewerker staat centraal. Met de organisatievernieuwing als basis heeft Sensire naar de buitenwereld toe verwoord en verbeeld wie ze is en waar ze voor staat. Dit hebben we ook doorgevoerd in een nieuwe huisstijl. De website is één van de middelen die is aangepast. Ellen Steenmeijer, senior communicatieadviseur vertelt: “De website is zo ingericht dat iedereen er terecht kan en kan vinden wat hij/ zij nodig heeft. De wensen van de klant zijn het uitgangspunt van de nieuwe website en niet het aanbod van Sensire.”

Sensire is erg tevreden en trots dat zij de nieuwe ‘bewoners’ van het voormalig gemeentehuis in Varsseveld mogen worden.