A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Vaker thuis en snellere genezing door specialistische wondbehandeling

25-09-2015
Afbeelding: WEC_team_010915

Een complexe wond kan voor veel ongemak zorgen, zeker als men daarvoor regelmatig naar het ziekenhuis moet. Sensire en Gelre Ziekenhuizen Zutphen hebben hun kennis samengebracht in een nieuw initiatief: Wondexpertisecentrum regio Zutphen.

Het Wondexpertisecentrum regio Zutphen is opgezet om de kwaliteit van de wondbehandeling te verbeteren. Binnen het Wondexpertisecentrum werken gespecialiseerde zorgprofessionals van het Gelre Ziekenhuis Zutphen en Sensire nauw met elkaar samen. Ook stemmen zij de zorg goed af met andere zorgprofessionals, zoals de huisarts.

Het doel van de samenwerking binnen het Wondexpertisecentrum is dat de wond sneller geneest en minder beperkt in het dagelijks leven. Dat doen Sensire en Gelre Ziekenhuizen Zutphen onder meer door in een eerder stadium mee te denken of gespecialiseerde zorg al bij de mensen thuis te laten plaatsvinden. Het gaat hierbij om specialistische zorg aan diabetische voetwonden, doorligwonden en beenwonden. Als men vindt dat de wond niet goed geneest, kan men met de huisarts overleggen over de mogelijkheid voor ondersteuning door het Wondexpertisecentrum. Kijk op www.wondzorgzutphen.nl voor meer informatie.