A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Voorjaarsmarkt Sensire Sint Jozef

03-05-2013

Sensire woonzorgcentrum Sint Jozef bestaat 55 jaar. Om dit te vieren is er vrijdag 26 april 2013 een voorjaarsmarkt georganiseerd.

Eigen herinneringen ophalen
Het jubileum is een mooi moment om stil te staan bij het verleden. Zo werd het museum van vroeger en nu druk bezocht. Ymca Berger, activiteitenbegeleidster:”Het museum van vroeger en nu was heel herkenbaar voor de mensen. Van het leesplankje, de drukknoopjes tot de wasstamper, alles zorgde voor herinneringen. Bezoekers wilden wel dingen uit het museum kopen, maar deze waren niet te koop. Wel werden veel andere producten verkocht. Bijvoorbeeld in de cupcakekraam, of de door de bewoners zelf bemenste creatieve kraam. De opbrengst was dusdanig dat er een mooie muziekavond gehouden kan worden.”
Ook de verhalenvertelkraam kreeg volop belangstelling. Het blijft boeiend om oude foto’s en krantenartikelen te bekijken en eigen herinneringen op te halen.

55 jaar Sint Jozef
Dit jubileum konden de bewoners en medewerkers samen vieren op de oude locatie, voordat zij in 2014 verhuizen naar het nieuwe onderkomen op het Het Nieuwe Pelgrim.

Voorjaarsmarkt Sint Jozef