A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Voorstelling ‘Een ander mens’ op 17 mei in het Slingeland Ziekenhuis

22-04-2015

Op zondag 17 mei 2015 wordt de theatervoorstelling ‘Een ander mens’ gespeeld in het Slingeland Ziekenhuis. De hoofdpersonen van deze voorstelling zijn vijf heel verschillende mensen met een eigen uniek verhaal. De verbindende factor is dat ze alle vijf de gevolgen ondervinden van een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). In al hun kwetsbaarheid, zetten zij zichzelf in de spotlights om te laten zien welke invloed NAH op hun leven heeft. 

De voorstelling begint om 15.00 uur in het Auditorium van het Slingeland Ziekenhuis. De zaal is om 14.30 uur open. Een kaartje kost 5 euro per persoon (max. 4 kaarten per persoon) en zijn tot zondag 10 mei te reserveren bij dhr. Reijntjes van Sensire, via 06 - 511 912 53 of m.reijntjes@sensire.nl. Reserveringen gelden op volgorde van binnenkomst.

‘Een ander mens'  is een voorstelling die de blik van de toeschouwer spiegelt en diep naar binnen gaat. Aangrijpend authentiek, poëtisch, muzikaal en vol zwarte humor. Een voorstelling die zorgt voor een warm gevoel van verbondenheid. De hoofdpersonen zijn: Wiecher Wegenaar, Benhanan Gast, Annemarie van der Storm, Jacqueline Scheuter en Cor Verhoef.

De voorstelling wordt door het Slingeland Ziekenhuis, Zozijn, Azora, Siza, en Sensire georganiseerd in het kader van de Europese dag van de beroerte (op 12 mei 2015). Dankzij een financiële bijdrage van de ‘Vrienden van het Slingeland Ziekenhuis’, kan de theatervoorstelling plaatsvinden in het Slingeland Ziekenhuis.