A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Waarom wijkzorg zo belangrijk is

25-02-2014

Een klant stuurde ons het onderstaande berichtje toe, wij willen deze graag met u delen:
 

Waarom wijkzorg zo belangrijk is

Dankbaar ben ik voor de wijkzorg. Dit heeft mij de mogelijkheid gegeven om, ondanks mijn complexe ziektebeeld, meer thuis te zijn. Dit was anders niet mogelijk geweest.

Mijn lichaam neemt niet genoeg vocht en voeding op. Daarom moest ik wekelijks naar het ziekenhuis om de tekorten aan te vullen. Deze zorg is door Sensire wijkzorg overgenomen, zodat ik meer thuis kan zijn. Nu wordt ’s nachts per infuus het tekort aangevuld en kan ik overdag weer kleine dingen oppakken. Doordat mijn lichaam erg verzwakt is, heb ik veel complicaties. De wijkzorg houdt mij goed in de gaten en overlegt regelmatig met de artsen in het ziekenhuis.

Hoewel ik nog erg ziek ben, is het veel fijner om thuis te zijn. Dan ben ik niet de hele dag met mijn ziekte bezig, omdat ik meer afleiding heb. Als ik hulp nodig heb, is er binnen een kwartier iemand van de wijkzorg, die mij die hulp kan bieden. Dat geeft mij een gerust gevoel. De relatie met de wijkzorgmedewerkers is uitstekend. Er is een vast team van vier verpleegkundigen dat mij helpt. Het kan terugvallen op een gespecialiseerd team als er gecompliceerde zorg nodig is, zoals infuus prikken, etc.

Zonder de wijkzorg van Sensire zou ik constant in het ziekenhuis moeten verblijven, wat de kwaliteit van mijn leven niet ten goede zou komen.

Nu heb ik de kans de regie over mijn leven stukje bij beetje terug te krijgen, hetgeen zonder de wijkzorg niet mogelijk zou zijn.

Een dankbare klant