A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Wekelijks spreekuur wijkverpleegkundigen Sensire in Neede

07-02-2014

Iedere donderdag houden wijkverpleegkundigen van Sensire een inloopspreekuur van 10.30 tot 12.00 uur aan de Buizerdstraat 1 in Neede. Op het spreekuur kan iedereen gratis en zonder afspraak terecht met vragen over wonen, welzijn en zorg.

Bij het wekelijkse inloopspreekuur kan men terecht voor persoonlijk advies. De wijkverpleegkundige geeft advies en verwijst waar nodig door. Tijdens het spreekuur kan men niet alleen vragen stellen over thuiszorg maar ook vragen over hoe men zolang mogelijk thuis kan blijven wonen en welke voorzieningen daarvoor nodig zijn. Ook kan er tijdens het spreekuur bekeken worden of mantelzorgers niet overbelast raken en bespreekt men samen met de wijkverpleegkundige hoe dat voorkomen kan worden.

Ook vragen over personenalarmering, waarbij er 24 uur per dag een speciaal opgeleide verpleegkundige bereikbaar is, kunnen hier gesteld worden. Daarnaast kunnen de wijkverpleegkundigen, wanneer dat nodig is, doorverwijzen voor specialistische zorg zoals een ergotherapeut, fysiotherapeut, diëtist, een wondverpleegkundige of oncologieverpleegkundige.

Afbeelding: 140207 Wijkverpleegkundigen Neede